Nieuwkoop – Een 12-jarige jongen fietst 20 oktober rond 15:45 uur op de Aarlanderveenseweg in Nieuwkoop als hij door een groep minderjarige jongens wordt opgewacht en mishandeld. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar een aantal specifieke getuigen.

Het slachtoffer wordt door de daders geduwd, geslagen en geschopt. Een groep jonge meiden van ongeveer 16 á 17 jaar die langs fietsen, schieten het slachtoffer te hulp. Zij fietsen daarna weer verder. Later komt ook een groepje meisjes van 14 á 15 jaar het slachtoffer helpen. Niet lang daarna rijden twee jonge mannen op een donkerkleurige scooter voorbij, zij roepen dat de jongens moeten ophouden. De politie komt heel graag met deze getuigen in contact, omdat zij mogelijk meer informatie kunnen delen over het incident en de rol van de betrokkenen.

Cookievoorkeuren wijzigen