Streefkerk – De politie en andere hulpverleningsdiensten zijn vanaf zondagmiddag 23 oktober druk geweest met de zoektocht naar vier vermiste personen. De vier vermisten zijn in de loop van de dag en op maandagnacht in de Lek overleden aangetroffen. De overledenen zijn een 80-jarige man en drie vrouwen van 69, 48 en 38 jaar uit Gouda.

Familieleden deden zondag 23 oktober rond het middaguur een melding bij de politie van een vermissing van hun vier gezinsleden en auto. De vier familieleden hadden op zaterdag een feest in Rotterdam bezocht, maar waren niet thuis gekomen. Kort na de melding van de vermissing troffen wandelaars zondagmiddag in de Lek bij Ammerstol het lichaam van een overleden persoon aan. De politie startte hierop direct met uitgebreid onderzoek. In de loop van de avond troffen agenten nog een overleden persoon in de Lek bij Bergambacht. Maandagnacht vond de politie een personenauto in de Lek, ter hoogte van Bergstoep, met daarin nog twee overleden personen.

Team Opsporing Verkeer doet samen met rechercheurs onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Een noodlottig ongeval lijkt op dit moment het meest aannemelijk. Het onderzoek is nog in volle gang.

 

Cookievoorkeuren wijzigen