Alphen aan den Rijn – De hulpdiensten werden woensdagochtend gealarmeerd voor een verward persoon bij een woning aan de Groenoord in Alphen aan den Rijn. 

De politie kwam samen met de ambulancedienst met spoed ter plaatse waar zij op straat een 30-jarige man aantroffen, hij werd direct aangehouden. Het incident leidde naar een woning in diezelfde straat waar vervolgens het lichaam van een 52-jarige vrouw werd aangetroffen. Hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team, hebben nog geprobeerd haar te redden maar ze bleek al te zijn overleden. In de woning trof de politie een 23-jarige man aan, ook hij is aangehouden. Beide heren worden er van verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van de vrouw.

De tactische en forensische recherche is bezig met een uitgebreid (sporen)onderzoek in en om de woning. In de middag werden er zwarte schermen om de woning geplaatst.

Dit item is mede tot stand gekomen na tips via onze WhatsApp tiplijn. Heeft u ook een tip? Laat het ons weten via 0626923930!

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen