Nieuwerkerk aan den IJssel – Arrestatieteams van de politie hebben op diverse locaties in Nederland en zelfs in Luxemburg en Servië invallen gedaan in een witwas- en drugsonderzoek. Na het onderzoek van twee jaar zijn vanmorgen 7 aanhoudingen verricht.

Onder andere in Rotterdam, Bergschenhoek, Oostvoorne en in onze regio in Nieuwerkerk aan den IJssel werden invallen gedaan.  Aan de Kortenoord in Nieuwerkerk aan den IJssel, vermoedelijk het bedrijf waarvan de eigenaar in Bergschenhoek woont, staat de zwaarbewapende bewakingseenheid nadat daar een inval werd gedaan. De politie verricht op verschillende plaatsen onderzoek.

Het onderzoek van de politie begon twee jaar geleden nadat zij informatie kregen over ondermijnende, criminele activiteiten door de verdachten. Onderzoek door de recherche leidde vandaag tot de invallen en aanhoudingen.

Foto’s Killian Lindenburg

Cookievoorkeuren wijzigen