Rijpwetering – Op de Ripselaan heeft zaterdagavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden, hierbij viel één gewonde.

Het ongeval gebeurde rond 23.15 uur, een personenauto ramde een boom en kwam een stukje verder tot stilstand. Één van de inzittende heeft voor aankomst van de hulpdiensten snel de kentekens van het voertuig gehaald en in de sloot gegooid. De bijrijder van het voertuig is door de ambulancedienst met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Voor de bestuurder kwam er een tweede ambulance ter plaatse. Hij is ter plekke gecontroleerd en wilde vervolgens niet mee werken aan een alcohol en drugstest waarop hij werd aangehouden.

De bestuurder is vervolgens overgebracht naar het politie bureau, waarschijnlijk zal hier bloed worden afgenomen om te kijken of de bestuurder onder invloed was van alcohol dan wel drugs. De Ripselaan was ten tijde van het ongeval afgesloten tussen de N445 en Rijpwetering.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen