Katwijk – Op vrijdagmiddag is er een ongeval gebeurd op de N206 bij Katwijk. Er waren meerdere voertuigen betrokken en de hulpdiensten schaalden op naar middel hulpverlening.

Het begon met een bestuurder die onwel raakte en daardoor moest de auto daar achter in de remmen. De onwel geraakte automobilist ging door het gras en heeft een verkeerslicht geramd. Deze persoon werd snel uit het voertuig gehaald door de hulpdiensten.

Door de plotselinge remactie van de eerder genoemde automobilist kon de bestuurder van een bestelbus, die daarachter reed, niet meer op tijd remmen. De brandweer heeft moeten assisteren bij het uit het voertuig halen van in ieder geval één persoon. Uiteindelijk zijn er twee personen naar het ziekenhuis vervoerd.

Als gevolg vaan het ongeval ging de gehele weg dicht in de richting van Noordwijk.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen