Alphen aan den Rijn – Een woning nabij het Windepad tussen Alphen aan den Rijn en Ter Aar is zondagmiddag volledig uitgebrand.

Rond 14.45 uur alarmeerde voorbijgangers de brandweer, bij aankomst van de brandweer stond de woning al volledig in brand en was er geen redden meer aan. De brand is bestreden door de korpsen Ter Aar en Woubrugge, de Alphense brandweer assisteerde met de autoladder. Ten tijde van de brand waren de bewoners niet thuis, zodoende raakte er ook niemand gewond.

De politie gaat er van uit dat de oorzaak van de brand brandstichting is. De politie is een onderzoek gestart naar de brand, graag komt de politie in contact met getuigen van de brand.

Hebt u iets verdachts gezien op of in de omgeving van de Westkanaalweg of Windepad in Alphen aan den Rijn? Of hebt u andere informatie waarvan u denkt dat het van belang kan zijn voor het onderzoek? Dan roepen wij u op contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen