Nieuwe Wetering – Op de Rijksweg A4 heeft zaterdagochtend een flinke aanrijding plaatsgevonden ter hoogte van Nieuwe Wetering. Hierbij raakte één persoon gewond en een hond kwam om het leven.

Even voor 6.00 uur ging het mis net na het Ringvaart Aquaduct in de richting van Den Haag. Twee auto’s knalde op elkaar met flinke schade tot gevolg. Één van de betrokkenen is gewond naar het ziekenhuis vervoerd, de andere automobilist kwam met de schrik vrij. Helaas is wel een hond die in een van de voertuigen zat overleden als gevolg van de aanrijding.

Omdat één van de betrokken een militair betreft heeft de Koninklijke Marechaussee het onderzoek van de politie overgenomen. Door het onderzoek en de bergingswerkzaamheden blijft de A4 vanaf knooppunt Burgerveen richting Den Haag tot ongeveer 12.00 dicht, zo meldt Rijkswaterstaat.

Foto’s Pieter Post

Cookievoorkeuren wijzigen