Boskoop – In een grote schuur aan de Warmoeskade in Boskoop is vrijdagmiddag brand uitgebroken.

Rond 17.00 werd de brand gemeld, direct waren er grote rookwolken zichtbaar en sloegen de vlammen uit het dak. Uiteindelijk is er opgeschaald naar het sein grote brand om voldoende eenheden ter plaatse te krijgen om de brand te kunnen bestrijden. Volgens een woordvoerder hebben alle personen tijdig het pand kunnen verlaten, wel is er een ambulance opgeroepen.

Korpsen uit o.a. Boskoop, Reeuwijk, Bodegraven en Gouda worden ingezet bij de brandbestrijding.

Update 18.15 uur:

Volgens een woordvoerder is de brand vermoedelijk ontstaan in een camper die in de schuur stond. De camper en de schuur raakte zwaar beschadigd bij de brand, één persoon raakte lichtgewond bij de brand.

Foto’s Rens den Oude

Cookievoorkeuren wijzigen