Alphen aan den Rijn – Een stomdronken automobilist heeft zondagavond een aanrijding veroorzaakt nabij winkelcentrum de Baronie en sloeg vervolgens op de vlucht. 

Rond 23.15 uur botste een automobilist op een witte bestelauto nabij winkelcentrum de Baronie, na de aanrijding ging hij er met hoge snelheid vandoor. Echter kwam hij niet ver en crashte ter hoogte van de Penitentiaire Inrichting op een wegafscheiding in een bocht. Direct daarna crashte er nog een voertuig, een rode bestelauto op de wegafscheiding en kwam naast het andere wrak terecht.

De bestuurder van de Audi bleek stomdronken te zijn en werd aangehouden, vervolgens bleek dat hij maar liefst 7x!! te veel alcohol had gedronken. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld. Een berger en de gemeente zijn ter plaatse gekomen om de weg weer vrij te maken.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen