Nieuwe Wetering – Op de afrit van de A4 bij de N445 heeft dinsdagavond een zware crash plaatsgevonden, hierbij raakte één persoon gewond.

Omstreeks 20.10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het ongeval, o.a. drie ambulances en een traumahelikopter rukte uit naar de plaats van het ongeval. Ter plekke bleek een voertuig vanaf de afrit door te zijn geschoten en op een pijler van het viaduct te zijn geknald. De bijrijder is door de brandweer uit het voertuig gehaald en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

In de auto werd een grote hoeveelheid lachas aangetroffen. De bestuurder is aangehouden en geboeid afgevoerd naar het politiebureau. Of hij onderinvloed was van lachgas is niet bekend. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen