Gouda – Woensdagavond is er een schietpartij gemeld aan de Nieuwe Donkstraat in Gouda.

Rond 19.30 uur werd er melding gemaakt van de schietpartij, er zouden geen gewonden bij zijn gevallen. Op het parkeerterrein van SV Donk, dat door de politie is afgezet, zijn glasscherven afkomstig van een auto te zien. Ook zijn er meerdere hulzen aangetroffen. Agenten dragen kogelwerende vesten en doen onderzoek.

Een stukje verderop, op de Stoofkade nabij de spoorbrug is een voertuig aangetroffen. Agenten in kogelwerende vesten zoeken in de omgeving naar mogelijk verdachte(n). Ook worden er speurhonden en een politiehelikopter ingezet. Het aangetroffen voertuig lijkt te zijn beschoten, de politie neemt de auto in beslag voor onderzoek.

De forensische opsporing is bezig met sporenonderzoek op de parkeerplaats.

 

Cookievoorkeuren wijzigen