Boskoop – Op de N207 tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop heeft vrijdagmiddag een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden. Hierbij vielen twee gewonden waarvan één persoon ernstig gewond raakte.

De verwondingen bleken zo ernstig dat het MMT ter ondersteuning van de ambulancedienst werd ingevlogen. De bestuurster van de auto zat bekneld in het voertuig waarvoor de brandweer ter plaatse kwam om de deuren van de auto te verwijderen zodat het slachtoffer uit het voertuig gehaald kon worden. Deze bestuurster is na langdurige behandeling ter plaatse met spoed vervoerd naar het ErasmusMC in Rotterdam onder begeleiding van de MMT arts. De taxi chauffeur raakte licht gewond en is ook ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Ten tijden van het incident was de N207 tussen Boskoop en Alphen aan de Rijn volledig afgesloten, inclusief de parallelweg. FO Verkeer, voorheen de VOA, is met spoed ter plaatse gekomen om sporen onderzoek te doen.

Foto’s Josh Walet en Rens den Oude

Cookievoorkeuren wijzigen