Zwammerdam – Op zondagmorgen rond 11.37u gebeurde een eenzijdig motorongeluk aan de Ziendeweg. De hulpdiensten waaronder een traumahelikopter spoedde zich naar het adres van het ongeval.

De hulpdiensten troffen de zwaargewonde motorrijder aan en zijn direct begonnen met het verlenen van hulp. De motorrijder is met zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht onder begeleiding van de MMT-arts. De forensische opsporing afdeling verkeer heeft hierna een onderzoek gestart. De motor is door de klap in het water terecht gekomen. Na het onderzoek is de brandweer met duikers ter plaatse gekomen om de motor uit het water te halen. De bemanning van de politiehelikopter hebben beelden gemaakt van bovenaf en deze overhandigd aan de politieagenten op de grond. De Ziendeweg was gedurende het incident afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s Rens den Oude

Cookievoorkeuren wijzigen