Alphen aan den Rijn – Bij een ongeval op de President Kennedylaan in Alphen aan den Rijn zijn zaterdagavond meerdere gewonden gevallen.

Omstreeks 22.50 uur ging het mis ter hoogte van basisschool An Noer. Voorbijgangers troffen drie gewonden personen aan en alarmeerde de hulpdiensten. Diverse politie-eenheden en drie ambulances kwamen met spoed ter plaatse om de gewonde personen te verzorgen.

Alle drie de slachtoffers zijn ter plekke gestabiliseerd en zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Update: De politie meldt maandag dat de scooter aan de verkeerde kant van het fietspad reed en frontaal op een 22-jarige vrouw op een fietst botste, zij had echter geen verlichting aan op haar fiets. De 40-jarige scooter-bestuurder wordt verdacht van het rijden onder invloed. Ook de bijrijder van de scooter raakte gewond.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen