Waddinxveen – Rond half één is de Waddinxveense brandweer gealarmeerd voor een stormschade aan het Spoorpad. De brandweer is gebeld, omdat er op een steiger diverse planken naar beneden dreigde te vallen. De brandweerlieden zijn de steiger ingeklommen en hebben alle losse en gevaarlijk hangende planken veiliggesteld. Toen de brandweerlieden klaar waren konden ze direct door naar de volgende melding. Tekst loopt verder onder de foto’s.

Foto’s Rens den Oude

De brandweerlieden hebben direct na de melding aan het Spoorpad en 2e klus aan de Spiering op weten te lossen. Hier waren voor de 6e keer in 12 maanden tijd diverse dakpannen van het dak gewaaid. De bewoners zijn er behoorlijk klaar mee. De brandweer kreeg hulp van de ladderwagen van de collega’s uit Gouda. Na dit incident kon de brandweer de brandweercollega’s in Katwijk voorzien van een hapje en een drankje. Zie hiervoor het aparte item op de site.

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen