Waddinxveen – Rond 23.30u werden de hulpdiensten opgeroepen voor een aanrijding op de N454-Kanaaldijk. Op deze locatie was de bestuurder van een auto frontaal op een boom gebotst.

De brandweer, een tweetal ambulances, politie en ook de traumahelikopter kwamen ter plaatse. De bestuurder van de auto is door de brandweer en het ambulancepersoneel uit de auto gehaald. Hierna is de bestuurder in de ambulance op locatie nagekeken en naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer heeft hand en span diensten verricht en het voertuig veiliggesteld. Het team van de traumahelikopter kon terug richting Amsterdam. De politie heeft de straat afgesloten, en wacht op locatie op een berger. In de auto werd een fles drank aangetroffen, of de bestuurder onder invloed was is niet duidelijk.

Foto’s Rens den Oude

 

Cookievoorkeuren wijzigen