Hollands-Midden – Het zal u niet ontgaan zijn, het stormt vandaag. Storm Corrie raast door het land en in meerdere regio’s is er ‘code oranje’ afgegeven.

Alphen aan den Rijn – Rond 9.00 uur viel een boom om in de Toussaintstraat, de boom kwam deels terecht op een bestelauto die hierdoor flink beschadigd raakte.

Alphen aan en Rijn – In de jan van Henegouwenstraat waren diverse zonnepanelen van het dak gewaaid, de brandweer stelde de situatie veilig.

Bodegraven – Op de Elzenhof waaide dit boompje om, omdat er geen acuut gevaar was voor de omgeving kon de brandweer weer met vervolg.

Hazerswoude-Dorp – Op de Burgemeester Smitweg brak een flinke tak af van een boom, de brandweer kwam ter plaatse om de weg weer vrij te maken.

Bodegraven – Op de Goudseweg was een zonnepaneel los gewaaid op het dak van een woning. De brandweer kwam ter plaatse en heeft het zonnepaneel weer vast gezet.

Woubrugge – Ondanks de vele waarschuwingen ging deze chauffeur toch de weg op met een lege trailer, op de N207 ondervond ook hij de kracht van de storm. De weg is enige tijd afgesloten geweest zodat bergers de trailer weer recht konden trekken.

Leiden – In Park Leidse hout waaide deze grote boom om, de groenvoorziening van de gemeente Leiden zorgt er voor dat het fiets- en voetpad weer begaanbaar is.

Cookievoorkeuren wijzigen