Hazerswoude – Donderdagavond is rond 20.15u een auto tegen een boom gebotst aan de Gemeneweg. De hulpdiensten zijn opgeroepen en kwamen alle met spoed ter plaatse.

De bestuurder is door nog onbekende oorzaak van de weg geraakt, en tot stilstand gekomen tegen een boom. De brandweer was snel ter plaatse en heeft eerste hulp verleend aan de bestuurder, de ambulancedienst heeft na hun aankomst overgenomen. De brandweer heeft de accu van de auto losgekoppeld, en hand en spandiensten verleend. De politie heeft het verkeer geregeld omdat een rijbaan was afgesloten door de hulpverleningsvoertuigen die hier stonden. De bestuurder van de auto is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis vervoerd. Hierna is het voertuig geborgen door een takelwagen.

Foto’s Rens den Oude

Cookievoorkeuren wijzigen