Koudekerk aan den Rijn – In een onderzoek naar handel in verdovende middelen trof de politie dinsdag 28 december 2021 een grote hoeveel harddrugs aan in een loods aan de Lagewaard in Koudekerk aan den Rijn. In totaal zijn vijf verdachten aangehouden.

In de afgelopen maanden onderzocht de politie de handel in verdovende middelen. Op dinsdagmiddag 28 december deden agenten een inval in een loods aan de Lagewaard. Daar troffen zij meerdere voertuigen aan. In een van de voertuigen waren in verborgen ruimtes verdovende middelen verstopt. De voertuigen zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. In de loods waren vier mannen aanwezig en zij zijn aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen en voorbereidende handelingen in het produceren van verdovende middelen. Het gaat om twee mannen uit Den Haag (49 jaar en 32 jaar), een 47-jarige man uit Krimpen aan den IJssel en een 45-jarige man uit Dordrecht. Zij zitten op dit moment vast en woensdag beslist de rechter-commissaris of zij langer vast blijven zitten.

Op maandagochtend 10 januari is in een woning in Nootdorp ook een vijfde verdachte in het onderzoek aangehouden. Deze 29-jarige man uit Delft wordt donderdag 13 januari voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Cookievoorkeuren wijzigen