Waddinxveen – De hulpdiensten hebben maandag groot alarm geslagen na een  melding van een persoon te water in de Gouwe tussen Boskoop en Waddinxveen.

Rond 17.30 zou een persoon gesignaleerd zijn in de Gouwe. Direct werd de brandweer, waaronder een duikteam uit Gouda, gealarmeerd en later kwamen er nog extra duikteams uit Alphen a/d Rijn en Ter Aar en Delft ter plaatse. De duikers maken zoekslagen in de Gouwe in de hoop het slachtoffer te kunnen vinden. Een ambulance staat stand-by langs de waterkant.

De N207 is afgesloten tussen Boskoop en Waddinxveen.

Update 21.00: De brandweer heeft o.a. sonar en diverse duikteams ingezet in de zoektocht naar het mogelijke slachtoffer maar zij hebben niemand aangetroffen. Hierop werd het scheepvaartverkeer weer hervat en kon ook de N207 weer open.

Foto’s Rens den Oude

Cookievoorkeuren wijzigen