Nieuwerkerk aan den IJssel – Op maandagavond gebeurde er aan de Hoofdweg-Zuid een ongeluk tussen twee personenauto’s. Dit gebeurde bij de kruising met de Britsezoom.

De politie, brandweer en een drietal ambulances kwam ter plaatse om hulp te verlenen. Drie personen raakte gewond en zijn per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De brandweer kwam ter plaatse en verleende hand en span diensten, van een beknelling was geen sprake. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. Beide voertuigen zijn afgesleept.

Een personenauto die door de afzetting reed werd staande gehouden. Toen de politie een wiet lucht rook uit het voertuig, werd de bestuurder onderworpen aan een speekseltest. Het resultaat van de test was positief, de bestuurder van het voertuig is aangehouden. En overgebracht naar het politiebureau.

Foto’s Rens den Oude

Cookievoorkeuren wijzigen