Waddinxveen – Een 19-jarige vrouw uit Boskoop is vrijdagavond 12 november tegen middernacht bedreigd en beroofd. Dit gebeurde op de Zwarteweg richting Waddinxveen. Het slachtoffer is hierbij licht gewond geraakt. De politie is op zoek naar twee mogelijke getuigen die op dat moment in de richting van Reeuwijk fietsten.

Het slachtoffer fietste vrijdagavond rond 23.45 uur van haar werk naar huis in de richting van Waddinxveen. Op de Zwarteweg werd zij plots klemgereden door twee mannen op een scooter. Zij bedreigden haar en beroofden haar van haar spullen. Het slachtoffer wist op een onbewaakt moment weg te fietsen en zich te verstoppen, waarna ze direct de politie belde. De verdachten zijn in de richting van de hefbrug te Waddinxveen gereden. Agenten startten een zoekactie, maar hebben de verdachten niet kunnen opsporen.

De politie is in het bijzonder op zoek naar twee mogelijke getuigen. Dit zijn twee jongens die tussen 23.45 uur en 24.00 uur bij de kruising van de Bloemendaalseweg met de Baarsjeskade in de richting van Reeuwijk fietsten. Mogelijk hebben zij de twee mannen op de scooter ook gezien.

De verdachten hebben het volgende signalement:

Bestuurder van de scooter; een zwarte Vespa snorfiets met hoog windscherm:

– man;
– leeftijd tussen de 19 en 20 jaar oud;
– brede schouders;
– donkergetinte huidskleur
– zwart haar met een slag;
– kleine zwarte snor en klein zwart sikje;
– zwarte gewatteerde jas, wat langer model, met een capuchon met dunne bontkraag.

Bijrijder op de scooter

– man;
– leeftijd tussen de 18 en 20 jaar oud;
– smal postuur;
– lengte tussen de 175 – 180 centimeter
– lichtgetinte huidskleur
– zwart krullend haar met een heel klein zwart snorretje
– donkerkleurige jas, wat langer model, met een donkere capuchon;
– zwarte spijkerbroek met op zijn rechter bovenbeen een uitstekende naad waardoor het leek alsof er twee stoffen over elkaar heen zijn genaaid;
– zwarte Nike Airforce One schoenen, hoog model.

Cookievoorkeuren wijzigen