Alphen aan den Rijn – Deen fietsster is woensdagmiddag flink gewond geraakt na een aanrijding met een bestelbusje op de Van Eickstraat.

Rond 17.00 uur kwamen beide partijen met elkaar in botsing op de kruising van de Willem de Zwijgerlaan en de Van Eickstraat. De fietsster kwam lelijk ten val en raakte hierbij flink gewond. Het ambulancepersoneel heeft de gewonde vrouw gestabiliseerd en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd.

Vanwege de ernst van de verwondingen heeft de forensische opsporing verkeer (voorheen VOA) sporenonderzoek gedaan op de plek van het ongeval. Diverse automobilisten negeerde tijdens het onderzoek de afzetting en gingen spookrijdend langs het ongeval, deze bestuurders kunnen binnenkort een bekeuring op de deurmat verwachten.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen