Alphen aan den Rijn – Op de Prins Bernhardlaan heeft zaterdagavond een flinke aanrijding plaatsgevonden. Één van de bestuurders sloeg na het ongeval op de vlucht.

Rond 19.00 ging het mis nabij het Bospark. Volgens getuigen kwam een tesla het hoge snelheid vanaf de Willem de Zwijgerlaan gereden en vloog vervolgens door de bossages. Daarna botste de auto op een tegemoet komende auto, diverse auto’s konden ternauwernood  de Tesla die vervolgens door reed ontwijken.

Doordat de Tesla een kapot wiel had en hierdoor een spoor achterliet kon de politie de auto snel vinden. Op de Zuiderkeerkring werd het flink beschadigde voertuig aangetroffen, de bestuurder kon ook worden aangehouden.

De inzittende van de Volvo kwamen met de schrik vrij. Door het ongeval en het daarop volgende onderzoek is de Prins Bernhardlaan in beide richtingen afgesloten.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen