Rotterdam – Zondagmiddag is een waterskiër gewond geraakt bij een ongeval op de Zevenhuizerplas. Het slachtoffer was samen met twee vrienden  aanwezig op het water bij de waterskibaan, door nog onbekende oorzaak raakte het slachtoffer ten val ter hoogte van een ponton.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer uit regio Hollands-Midden, kwamen met spoed ter plaatse om het slachtoffer welke buiten bewustzijn was geraakt medische zorg te verlenen. Met behulp van drie bootjes konden de hulpdiensten het slachtoffer bereiken en uiteindelijk evacueren.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, de politie meldt dat hij inmiddels wel weer aanspreekbaar was. Wat er aan het ski-ongeluk vooraf is gegaan wordt momenteel onderzocht.

Foto’s en video Joey Heijstek

Cookievoorkeuren wijzigen