Gouda/Delft – De politie heeft woensdagochtend bekend gemaakt dat de 56-jarige man uit Hoofddorp is gevonden. Hij werd gewond gevonden in een woonwijk in Delft. De man is daar uit de auto gezet door de ontvoerders. Hij is inmiddels weer herenigd met zijn familie.

De man werd vorige week uit zijn auto gehaald in Cruquius en meegenomen in een bus. In Gouda werden zes verdachten aangehouden uit onder andere Rotterdam, Zwijndrecht en Dordrecht.

Afgelopen weekend werden er invallen gedaan in bedrijfspanden in Gouda. Hier werd de rode bus gevonden waar de ontvoering mee heeft plaatsgevonden. Maar toen werd het slachtoffer niet aangetroffen.

Dinsdagavond heeft de politie een groot onderzoek verricht bij een boot in Gouda. Hier werden ook de duikers van de Dienst Speciale Interventies ingezet. Of hier sporen zijn aangetroffen die te maken hebben met de ontvoering is niet bekend. Het Openbaar Ministerie loofde 15.000 euro uit voor de gouden tip. De politie heeft het vermoedde dat de man bij vergissing is ontvoerd. Of dit vermoedde er nog steeds is, is niet bekend.

 

Cookievoorkeuren wijzigen