Gouda – Dinsdag op woensdagnacht heeft de politie onderzoek gedaan in de zaak van de 56-jarige ontvoerde man.

Langs de Nieuwe Gouwe bij de Nijverheidsstraat, de straat waar zondag nog het voertuig van de ontvoerders werd gevonden, begon de politie dinsdagavond met een nieuw onderzoek. Bij het onderzoek werden duikers van het arrestatieteam ingezet.

Duikers hebben nabij het schip van het Zeekadetkorps Gouda gezocht. Ook is er met een politieboot met sonar-apparatuur gezocht.

Rond half 2 in de nacht werd het onderzoek gestaakt, of er iets is gevonden is niet bekend bij ons. Een woordvoerder kon alleen melden dat zij sporenonderzoek deden in de zaak van de in Cruquius ontvoerde man.

Vorige week werd er in het Noord-Hollandse Cruquius een 56-jarige man uit Hoofddorp ontvoerd. In Gouda werden er diezelfde avond zes verdachten aangehouden. Afgelopen zondag werd door een arrestatieteam het voertuig van de ontvoerders aangetroffen. Volgens de politie is er mogelijk een misverstand en is de verkeerde man ontvoerd.

Dit item is mede tot stand gekomen na tips via onze WhatsApp tiplijn. Heeft u ook een tip? Laat het ons weten via 0626923930!

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen