Gouda – In de wijk Kromme Gouwe vindt zondagavond een grote politie-actie plaats.

Sinds 19.00 is een deel van de wijk afgesloten. Het gaat om de Nijverheidsstraat en de Ambachtstraat welke afgesloten zijn door de politie. In het afgezette gebied zijn leden van de DSI (Dienst Speciale Interventies) bezig met een actie.

De leden van de DSI doorzoeken één of meerdere panden in het afgesloten gebied. Een politieheli cirkelt boven het gebied.

Afgelopen week werd diezelfde wijk al opgeschrikt door diverse aanhoudingen in een ontvoeringszaak. Het OM maakte vandaag bekend dat het mogelijk om de verkeerde man gaat die ontvoerd is. De man die in Cruquius werd ontvoerd betreft een 56-jarige man uit Hoofddorp. De ontvoerde man is nog altijd niet gevonden, het OM looft 15.000 euro uit voor de gouden tip.

UPDATE:

De DSI heeft in meerdere panden doorzoekingen gedaan opzoek naar het voertuig van de ontvoerders en de ontvoerde man. De ontvoerde man werd niet aangetroffen. Wel is de bus waarmee de man uit Hoofddorp werd ontvoerd gevonden.

Dit item is mede tot stand gekomen na tips via onze WhatsApp tiplijn. Heeft u ook een tip? Laat het ons weten via 0626923930!

Foto’s Rens den Oude, Jasper van Reenen en ingezonden via onze WhatsApp-Tiplijn

Cookievoorkeuren wijzigen