Bergambacht – Op de Provincialeweg-N210 tussen Bergambacht en Lekkerkerk is maandagmiddag een persoon om het leven gekomen bij een ongeval. Ook raakten er die personen gewond.

Het ongeval, tussen een vrachtwagen en twee personenauto’s, gebeurde rond 16.00 uur. Diverse hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter, spoedden zich naar de plek des onheils. Na de aanrijding vloog één van de auto’s, vermoedelijk een Tesla, in brand evenals de oplegger van de vrachtwagen. De brandweer heeft de twee brandhaarden weten te blussen. Drie personen zijn naar het ziekenhuis vervoerd, hun toestand is onbekend. Het dodelijke slachtoffer overleed ter plekke aan zijn of haar verwondingen.

Vanwege het onderzoek en de berging zal de N210 de komende uren nog dicht blijven.

Foto’s Rens den Oude

Cookievoorkeuren wijzigen