Alphen aan den Rijn – De Rijksweg N11 is dinsdagavond een tijd dicht geweest tussen Bodegraven en Alphen na een ongeval met een bestelbus. Bij het ongeval raakte de bestuurder gewond.

Rond 21.45 raakte een bestelbus de vangrail aan de rechterkant van de weg en vervolgens botste de bestelbus tegen de linkervangrail en kwam toen tot stilstand. Een speciale eenheid van de politie die toevallig in de buurt was verleende direct eerste hulp en sloot de weg af in de richting van Alphen. Later werd er ook een rijstrook richting Bodegraven afgesloten.

Twee ambulances en het MMT kwamen ter plaatse om de bestuurder medische hulp te geven. De bestuurder is ter plekke gestabiliseerd en vervolgens door het brandweerpersoneel uit het voertuig gehaald waarna hij per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd.

De oorzaak van het ongeval is niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft de bestelbus geborgen.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen