Moordrecht – Bij een ernstig ongeluk op de Schielands Hoge Zeedijk West is maandagavond een fietser zwaar gewond geraakt nadat deze in botsing is gekomen met een vrachtwagen.

Door nog onbekende oorzaak kwamen de 2 in botsing waarna de fietser onder de vrachtwagen is beland. De persoon is door de brandweer onder het voertuig vandaan gehaald waarna deze door de ambulancedienst, welke ondersteund werd door het MMT personeel, werd behandeld. Uiteindelijk is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd waarbij de MMT arts is meegereden in de ambulance.

De VOA (verkeersongevallen analyse) is ter plaatse gekomen om verder onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Ten tijde van het incident was er geen verkeershinder vanwege werkzaamheden elders aan de dijk.

Foto’s: Rens den Oude & Thomas van Kekem

Cookievoorkeuren wijzigen