Alphen aan den Rijn – Op de Westkanaalweg in Alphen aan den Rijn is vanmorgen een auto te water geraakt. Diverse omstanders kwamen direct in actie.

Even na 9:30 uur raakte de auto ter hoogte van het C. P. Mulderveld te water. Een passerende scooterrijder sprong direct het water in en ook diverse automobilisten sprongen vanaf de Oostkanaalweg het water in om het slachtoffer te redden.

De omstanders, later geholpen door brandweerduikers, slaagden erin om het slachtoffer te redden. Het slachtoffer werd direct behandeld door de ambulancedienst en is later met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd. Een berger heeft de auto uit het water getakeld. De omstanders hebben slachtofferhulp aangeboden gekregen door de politie.]

Cookievoorkeuren wijzigen