Alphen aan den Rijn – Bij een vechtpartij in het Alphense Bospark is woensdagmiddag één persoon gewond geraakt, een andere man werd aangehouden.

Rond 12.45 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij, twee mannen zouden elkaar te lijf gaan. Toen de politie aan kwam lag één man op de grond en werd door de ander geslagen met een ijzeren staaf. De man kon direct worden aangehouden door de politie en werd afgevoerd naar het bureau.

Voor de andere man was medische hulp nodig en hiervoor kwam een ambulance met spoed ter plaatse. Hij is ter plekke onderzocht en voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. In het park werden diverse getuigenverklaringen opgenomen, ook de ijzerenstaaf waarmee werd geslagen werd in beslag genomen.

Waarom de twee mannen ruzie kregen is niet bekend.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen