Lekkerkerk – Op de vroege zondag morgen is brand uitgebroken in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Van Markenstraat. De brandweer schaalde snel op naar het sein ‘middelbrand’.

Rond 5.43 uur werden de eerste brandweereenheden gealarmeerd. Na een korte tijd werd opgeschaald door de brandweer. Inmiddels is het sein ‘Zeer grote brand’ afgegeven. De woordvoerder van brandweer Hollands-Midden, meldt via twitter dat er brand is in een bedrijfsverzamelgebouw. De brandweer is met materieel vanuit veiligheidsregio Haaglanden, Rotterdam en Hollands Midden ter plaatse.

De brandweer heeft stoplijnen gecreëerd, om overslag naar naast gelegen panden te voorkomen. Vanaf Rotterdam The Hague is inmiddels een crashtender ter plaatse, om te helpen bij het blussen. Diverse oldtimers heeft de brandweer uit de loods kunnen redden.

Ook is een NL-alert uitgezonden, als u last heeft van rook ga naar binnen en schakel ventilatie uit.

 

Cookievoorkeuren wijzigen