21 Mei door een dag met harde windstoten heeft de brandweer het druk met meerdere storm gerelateerde meldingen. In dit item leest u verschillende meldingen vanuit de regio Hollands Midden.

Alphen aan den Rijn –  Aan het Borndieppad in Alphen zijn vanmiddag takken van een grote boom afgebroken. Dit leverde gevaar vanwege een fietspad onder de boom. De brandweer heeft de situatie veilig gesteld, het fietspad is tijdelijk afgesloten geweest.

Reeuwijk – De brandweer is ter plaatse geweest bij een los staande boom aan het Melde, door het verwijderen van een aantal dikke takken is vangt de boom minder wind. Het gevaar dat de boom om zou vallen is hierdoor geweken.

Noordwijk – Door de harde wind zijn dakpannen los gekomen op een dak aan de Scholekster. De brandweer heeft met behulp van de ladderwagen de dakpannen weer recht gelegd.

Boskoop – De incidentenbestrijding van prorail is in het begin van de avond ingezet voor een boom die op een de bovenleiding van het spoor is gevallen. Dit gebeurde tussen station Boskoop Snijdelwijk en Waddinxveen Noord. De bovenleiding is stroomloos gemaakt hierna is prorail begonnen met het weg zagen van de boom. Het treinverkeer ligt plat tot in ieder geval 21.00u.

Warmond – Aan de Lommerlustlaan is een boom omgewaaid op een geparkeerde auto. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft diverse zaagwerkzaamheden verricht, waardoor de auto weer vrij was. De auto waar de boom op is gevallen raakte licht beschadigd.

Leiderdorp- Omgewaaide boom aan de Bloemerd in Leiderdorp. De brandweer is ter plaatse gekomen.

Cookievoorkeuren wijzigen