WADDINXVEEN – Op donderdag is aan het einde van de middag een ongeval gebeurd op het Spoorpad in Waddinxveen. Een maaltijdbezorger (scooter) en een auto kwamen hier nabij de wegversmalling met elkaar in botsing.

De bestuurder van de tweewieler is nagekeken in de ambulance, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De scooter kwam er een stuk slechter van af en zal op een later moment opgehaald worden. Ook de auto liep aanzienlijke schade aan de voorkant op. De pizza’s die werden vervoerd, konden helaas niet meer afgeleverd worden. De weg was tijdelijk dicht als gevolg van het ongeval.

Bewoners klagen al geruime tijd over de hoge snelheid die gereden wordt op het Spoorpad en zijn inmiddels een petitie gestart om maatregelen te kunnen eisen. Of de snelheid bij dit ongeval een rol heeft gespeeld, is onduidelijk.

Foto’s: Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen