WADDINXVEEN – Op woensdagavond kregen de hulpdiensten een melding van een eenzijdig fietsongeval aan de Noordkade in Waddinxveen en hiervoor werd ook het MMT gealarmeerd. Eenmaal ter plaatse bleek de situatie is gecompliceerder te zijn.

De politie kon melden dat iemand bij een woning aanbelde om bij de bewoners te melden dat hij/zij hun dochter gewond had aangetroffen en liet haar bij haar ouders achter. Ze bleek dus dusdanig gewond dat de inzet van het MMT benodigd was. Uiteindelijk bleken de verwondingen mee te vallen en kon het meisje door de ambulance naar het ziekenhuis in Gouda vervoerd worden. De trauma-arts hoefde hier niet mee naartoe en ook de gealarmeerde motorrijders hoefden geen begeleiding te verzorgen.

Later meldde een getuige dat hij had gezien dat er een kinderfiets werd uitgeladen en werd overhandigd aan de bewoners. De politie heeft ook omwonenden gevraagd of zij iets hadden gezien. Wat er precies is gebeurd, is tot nu onbekend en de politie doet verder onderzoek.

Foto’s: Rens den Oude & Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen