WADDINXVEEN – Op woensdagmiddag hebben twee voertuigen forse schade opgelopen op de A12 bij Waddinxveen. Dit gebeurde nadat een aanhanger van een ander voertuig losraakte.

De aanhanger die zijn eigen weg ging volgen, raakte ook zijn bodem kwijt. Mede hierdoor werd eerst het ene voertuig geraakt, die net als de combinatie richting Gouda reed. Maar daarna raakte de losgeraakte bodem ook nog eens een auto die richting Den Haag onderweg was. Het trekkende voertuig bleef onbeschadigd. Gelukkig vielen er geen gewonden.

Als gevolg van het ongeval gingen er in beide richtingen meerdere rijstroken dicht. Deze afsluiting leidde tot een flinke vertraging op beide rijbanen. De twee voertuigen en de aanhanger zijn meegenomen door een berger. Hoe het kon gebeuren dat de aanhanger losraakte, is onbekend.

Cookievoorkeuren wijzigen