ZEVENHUIZEN – Op zondagmiddag is er een eenzijdig ongeval gebeurd op de N219 tussen Zevenhuizen en Nieuwerkerk. Een auto kwam in de berm, reed de vangrail op en lanceerde zichzelf om vervolgens op de zijkant tot stilstand te komen.

Een ambulance kwam ter plaatse, maar er bleek niemand dusdanig gewond dat er vervoer naar het ziekenhuis noodzakelijk was. Wel gedroeg de bestuurder zich vervelend en hij bleek ook onder invloed te zijn. Hierop heeft de politie hem aangehouden en heeft hem overgebracht naar het ziekenhuis. Als gevolg van het ongeval ging de weg dicht. In eerste instantie kon men uitwijken naar de ventweg, maar uiteindelijk werd ook deze afgesloten door de provincie. Nadat de berger de auto had meegenomen en al het (glas)afval van de weg was, kon deze weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen