Bodegraven – Op de camping van De Hollandse Boerderij in De Meije is vrijdagmiddag brand uitgebroken in een chalet. De brandweer schaalde op tot grote brand.

Rond 17.35 uur werd de brand gemeld, direct waren er flinke rookwolken zichtbaar afkomstig van het brandadres. Ter plekke bleek er een houten chalet volledig in brand te staan. Vanwege de waterwinning werd er opgeschaald naar grote brand waardoor er een derde tankautospuit vanuit Alphen a/d Rijn ter plaatse kwam.

Even na 19.00 uur werd het sein brand meester gegeven. De brandweer zal nog wel enige tijd ter plaatse blijven voor nabus-werkzaamheden. De brand werd bestreden door brandweerlieden uit Bodegraven, Zwammerdam en Alphen a/d Rijn.

Bij de brand zijn in totaal twee chalets uitgebrand, de schade is groot.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen