Gouda- Aan de Heuvellaan in Gouda is een felle brand geweest. De brandweer schaalde op naar grote brand.

Bij aankomst van de brandweer kwam er op de 4de verdieping veel rook uit het gebouw. De brandweer heeft met behulp van de ladderwagen 3 mensen van het dak gehaald. De brand zou in de meterkas gebrand hebben.

Meerdere ambulances kwamen ter plaatse om mensen na te kijken. Meerdere bewoners hadden rook ingeademd. Na enige tijd had de brandweer het vuur onder controle. Hierop is de brandweer nog een langere tijd bezig geweest met controle’s. Stedin is ook ter plaatse. De Burgemeester van Gouda was ook op de locatie aanwezig.

De politie gaat nader onderzoek doen in het pand. De bewoners kunnen even naar binnen om spullen uit hun woning te halen. Het pand zit nog een langere tijd zonder stroom.

Foto’s en video Jippe Groenendijk


 

Cookievoorkeuren wijzigen