Regio Hollands Midden-  Vandaag 13 Februari veel mensen hebben vandaag genoten van het winterse weer. In de Regio werd veel geschaatst, gewandeld en andere activiteiten werden gedaan. Meerdere fotografen van ons zijn vandaag op pad gegaan om het winterse plezier vast te leggen.

Reeuwijk- Om het plassengebied in Reeuwijk toegankelijk te houden voor de hulpdiensten werden verkeersregelaars ingezet. Zij zorgden dat er niet teveel verkeer in het plassengebied was. Ook werd er met veel plezier geschaatst op de Reeuwijkse plassen en andere locaties door Reeuwijk.

 

Ter Aar- De duikers van de brandweer uit Ter Aar hebben vanochtend een IJsduik gehouden. Deze duik werd gehouden in de Leidsche vaart tussen Rijnsaterwoude en Langeraar.

 

Langeraarse plassen- Op de Langeraarse plassen werd ook veel geschaatst door mensen.

Zwammerdam- Op de Oude Rijn tussen Zwammerdam en Alphen werd vandaag ook geschaatst. Op de Oude Rijn geldt een scheepvaartverbod zodat het IJs heel blijft en er geschaatst kan worden.

Hoogmade- Op de Wijde aa bij Hoogmade werd de gehele dag geschaatst

Alphen aan den Rijn- In het bospark [foto 1] en het Weteringpark [foto 2] werd vandaag ook veel geschaatst.

Gouda- Bij de Breevaartbrug in Gouda was het erg druk met schaatsers dit was ook te zien aan het aantal fietsen dat hier geparkeerd stond.

Leiden- In Leiden werd ook enthousiast geschaatst waaronder aan de Zoeterwoudsesingel. De politie stuurde hier wel een groep studenten weg die zich niet aan de corona regels hielden.

Ter Aar- Op een sloot aan de Kerkweg in Ter Aar was een persoon die op het IJs liep te van gekomen. De brandweer kwam hiervoor ook ter plaatse om de ambulance te assisteren.

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen