Bodegraven- Op de A12 bij Bodegraven  hebben vanmiddag twee ongevallen plaatsgevonden. Voor het eerste ongeval werden de hulpdiensten groots opgeroepen.

Voor het eerste ongeval werden ook de brandweer en traumahelikopter opgeroepen. De brandweer is niet ter plaatse geweest. De traumahelikopter is boven de locatie geweest maar is niet geland. Het eerste ongeval betrof een eenzijdig ongeval waar geen gewonden bij vielen. De berger heeft het voertuig meegenomen.

Tijdens het afhandelen van het eerste ongeval gebeurde een paar honderd meter verderop een tweede ongeval.  Dit betrof een ongeval tussen een personenauto en een bakwagen. De A12 is hierop een korte tijd volledig afgesloten geweest waarop snel weer één rijbaan open kon. Bij dit ongeval vielen ook geen gewonden.

De verkeershinder was wel groot door de ongevallen de vertraging was zo 22 minuten

 

Cookievoorkeuren wijzigen