Alphen aan den Rijn – De politie zoekt getuigen van een straatroof op donderdagmiddag 21 januari op de President Kennedylaan in Alphen aan den Rijn. Hierbij werd een 16-jarige jongen uit Alphen mishandeld door twee jonge mannen en beroofd.

Rond 16.00 uur liep het 16-jarige slachtoffer op de President Kennedylaan en stak de kruising met de Planetensingel over. Daar kwam hij twee onbekende jonge mannen tegen die hem op de Planetensingel plotseling beroofden van zijn tas. De jongen kreeg hierbij enkele rake trappen en schoppen, ook nadat hij op de grond terecht was gekomen.

De twee verdachten renden vervolgens weg naar de Venusstraat. De politie verrichtte direct een onderzoek, maar kon de verdachten niet meer traceren.
Beide mannen hadden een donker getinte huidskleur, waren ongeveer 20 jaar oud, één had een slank postuur en was ongeveer 1.80 a 1.90 meter lang en de andere had een gezet postuur en was ongeveer 1.75 meter lang. Beiden droegen een grijs vest met een capuchon.

Cookievoorkeuren wijzigen