Alphen aan den Rijn- Donderdagmiddag is op de Antonie van Leeuwenhoekweg in Alphen een ongeval gebeurd tussen twee voertuigen. Van één persoon is het rijbewijs ingevorderd.

Het rijbewijs van de bestuurder van de rode auto is ingevorderd. Omstanders hebben gezien dat de betreffende auto op de andere weghelft reed waarna het ongeval gebeurde. Een ambulance is ter plaatse gekomen vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig.

Tijdens het incident is de Antonie van Leeuwenhoekweg afgesloten geweest tussen de Flemingweg en Curieweg. Beide voertuigen zijn flink beschadigd door het incident. Een berger is ter plaatse gekomen om beide voertuigen mee te nemen. Dit ongeval zorgde voor de nodige verkeershinder wegens de afgesloten Antonie van Leeuwenhoekweg.

Foto’s Josh Walet

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen