Alphen aan den Rijn – De politie is opzoek naar getuigen van de ongeregeldheden tijdens de jaarwisseling in het Rode Dorp. Daarbij werd er met zwaar vuurwerk richting hulpverleners gegooid.

Rond 21.00 uur op 31 december kwamen de hulpdiensten af op een brand in de Jan Nieuwenhuijzenstraat nabij de Hugo de Grootstraat. Daarbij werd er zwaar vuurwerk, o.a. een Cobra 6, richting agenten gegooid. Een oplettende brandweerman kon precies op tijd water spuiten op de cobra en kon zo voorkomen dat die tussen de agenten zou ontploffen.

De politie zoekt nu getuigen van het incident en mensen die er meer over kunnen vertellen. Dit kan onder vermelding van procesnummer 2020394634. Er kan met de politie contact opgenomen worden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl

 

Cookievoorkeuren wijzigen