Ter Aar – Op de Zevenhovenseweg nabij Ter Aar is maandagmiddag een vuilniswagen vast komen te zitten in de berm. De weg is hierdoor een tijd afgesloten geweest.

Volgens de chauffeur moest hij uitwijken voor een tegemoet komende vrachtwagen, hierdoor was het of de berm in of op de tegemoet komende vrachtwagen botsen. Hij koost voor de eerste optie en zakte toen flink weg met zijn vuilniswagen.

De chauffeur van de andere vrachtwagen reed vervolgens door. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de vuilniswagen weer met al zijn wielen op de weg te zetten. De Zevenhovenseweg is lange tijd afgesloten geweest tussen de Achtienkavelsweg en de N231.

Dit item is mede tot stand gekomen na tips via onze WhatsApp tiplijn. Heeft u ook een tip? Laat het ons weten via 0626923930!

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen