Hollands-Midden – Met trots kunnen wij u melden dat de vernieuwde website van 112HM sinds vannacht online staat. De afgelopen weken hebben redactieleden hard gewerkt om een nieuwe website te bouwen.

Naast dat wij een nieuwe website hebben is ook onze huisstijl veranderd. Naast een vernieuwde website stond ook een nieuw logo op de wensenlijst van onze redactie.  De compleet vernieuwde website heeft de zelfde kleuren als waar 112HM ooit mee begon in 2008, oranje! “Een knipoog naar het verleden”, aldus de redactie. Ook zijn wij bijzonder blij dat wij de nieuwe website en het nieuwe logo binnen ons (vrijwillige) team hebben kunnen realiseren zonder externe hulp.

De website is voor zowel de desktop als op mobiel en tablet compleet vernieuwd, heeft u op of aanmerkingen op onze site, laat het ons weten via onze Whatsapp tiplijn 0626923930 of stuur een mail naar redactie@112hm.nl.

Adverteren

Om we website draaiende te kunnen houden zijn wij genoodzaakt advertenties te tonen, indien u interesse heeft om te adverteren klik hier.

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen