GOUDERAK – Op donderdagmiddag is er door nog onbekend reden een auto van de dijk geraakt. Dit gebeurde op het Middelblok in Gouderak. De auto kwam hierbij tot stilstand tegen een woning.

De bestuurster van het voertuig bleek niet zelfstandig uit de auto te kunnen komen. Hierop heeft de brandweer het dak verwijderd van het voertuig. Nadat de vrouw was bevrijd, kon zij zelfstandig de ambulance inlopen, al was dit wel met ondersteuning van de ambulancebroeders. Het MMT, welke ter plaatse was gekomen met de lifeliner, kon dan ook al snel weer retour. Als gevolg van het ongeval werd de dijk tussen Gouda en Gouderak afgesloten, wat leidde tot vertraging bij de Julianasluis. Een berger heeft het voertuig meegenomen. De schade aan de woning lijkt in eerste instantie mee te vallen.

Foto’s: Rens den Oude

Cookievoorkeuren wijzigen